УКРАЇНЦІ збирають кошти для різноманітних потреб ВІЙСЬКОВИХ, а ЧИНОВНИКИ шукають як заробити на бюджеті від часу ВІЙНИ.

Майже 90 МІЛЬЙОНІВ гривен КИЯН КМДА хотіла використати для чергової реконструкції і благоустрою чергового парку?! ( щоправда торги не відбулися).

В інших містах подібна ситуція:

так звані мери реконструюють фонтани, вкотре перекладають плитку, фестивалять… і водночас прославляють себе за наші, бюджетні кошти?

Вожді парламентський партій так і не відмовилися від більш як 800 МІЛЬЙОНІВ бюджетних гривень на свою партійна рекламу лише в 2022 році…

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

То можливо владці згадають про совість і здоровий глузд та нарешті запровадять МОРАТОРІЙ на витрачання бюджетних коштів для ВСІЄЇ влади і на ВСІ проекти, окрім ВІЙСЬКОВИХ і СОЦІАЛЬНИХ!

П.С. Варто нагадати, що на 1 лютого 2022 року в очільника Києва Віталія Кличка було 13 заступників і 36 радників. Серед цих 36 радників, ледь не половина, радники по боротьбі з корупцією?!