Віліс Дамбінс розставив крапки над «і» щодо діяльності компанії в Україні.

За словами Дамбінса, група компаній VS Energy неодноразово проходила перевірки великої кількості державних структур, які підтверджували прозорість діяльності компанії в Україні.

«Наш бізнес чесний щодо України та її інтересів. Жодних претензій до нас не було і не може бути. Тому що у нас все працює згідно із законом. Усі акціонери компанії – громадяни країн ЄС. Компанія створена в Україні, працює в Україні, управляється українськими менеджерами, сплачує податки в Україні та повністю перебуває у правовому полі України», – запевнив один із акціонерів групи компаній VS Energy, латвійський інвестор Віліс Дамбінс.

Також він додав, що VS Energy завжди працювала строго відповідно до українського законодавства. Крім того, з початку російського вторгнення група VS Energy постійно надає фінансову допомогу українській армії. Підтримка ЗСУ та гуманітарних ініціатив компанією оцінюється у понад 60 мільйонів гривень.

«Хочу зазначити, що перемога у війні – це не лише відновлення територіальної цілісності країни, а й остаточне затвердження правил гри, які передбачають повагу до приватної власності, дотримання законів і захист інтересів інвесторів», – прокоментував Віліс Дамбінс.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

VS Energy володіє компаніями "Херсонобленерго", "Житомиробленерго", "Кіровоградобленерго", "Чернівціобленерго", "Рівнеобленерго". На підприємствах групи працює понад 11 тисяч співробітників.

З 2014 року акціонерами VS Energy є громадяни Європейського Союзу – Віліс Дамбінс, Валтс Вігантс та Артурс Альбергс (усі – Латвійська Республіка), а також Олег Сізерман і Марина Ярославська (обидва – Федеративна Республіка Німеччина). Акціонери компанії засуджують неспровоковану атаку росії, а також санкціоноване режимом Лукашенка використання території Білорусі для здійснення варварського акту агресії проти України.