Про це він розповів на каналі Знай 24.

«Якщо росія є постійним членом Радбезу ООН з правом вето, то які рішення може схвалювати ця організація? Тому зараз ставиться питання про те, щоб переглянути процедуру схвалення рішень, хоча її і сьогодні в принципі можна оминати», - зазначив експерт.

Валентин Гладких наголосив, що перспективи визнання російської федерації країною-спонсором може посприяти виключенню росії з Радбезу ООН чи перегляду процедури ухвалення рішень. Наразі рф володіє правом вето, тобто має можливість відхилити будь-який проект незалежного від того, наскільки його підтримують інші.

«Насправді, росія вже є не просто країною-спонсором тероризму, вона є країною-терористом, бо те, що вона сьогодні коїть – це є рафінований тероризм», - заявив Валентин Гладких.

Політичний експерт наголосив, що країна, яка здійснює терористичні акти в сусідній державі, не повинна мати права перебувати в складі постійних членів Ради безпеки ООН і впливати на ухвалення рішень.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.ua писав, що російські пропагандисти розповіли страшну легенду про людожерство в полку «Азов».

Також у Знай.ua повідомляли, що СБУ ліквідувало масштабну ботоферму: наводили наклепи на президента, подейкують, причетна Європейська Солідарність.