Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Насправді, моя думка, що відчуває (частиною цивілізації себе, – Ред.) дуже багато. Ну третина. Але артикулювати це й описати, у чому відмінність, описати те, що вони відчувають, зможе менше, напевно, відсотка. І це проявляється відсутністю письменників, поетів, які можуть це зробити. У нас не вистачає своїх письменників, які можуть це описати», - заявив публіцист.

За словами Анатолія Якименка, українські письменники повинні пояснити окремішність, унікальність українців і чітко це показати. Публіцист зазначив, що митці наразі зайняті чимось іншим.

Анатолій Якименко також заявив, що Нобелівська премія гарантована тому, хто зможе пояснити для цілого народу його особливість. Ті українці, які відчувають свою приналежність до цивілізації і до чогось особливого, можуть структуруватися й докласти зусиль, щоб це для всіх стало зрозумілим. Однак наразі, за словами блогера, це питання важко розглянути.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляли раніше в Знай.ua, СБУ ліквідувало масштабну ботоферму: наводили наклепи на президента, подейкують, причетна Європейська Солідарність.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Данилов розповів, як говорити з рашистами.