Про це повідомив керівник штабу Артур Палатний на своїй сторінці у фейсбуці.

Передали підрозділу ССО "Азов" коптери Mavic 3 і продуктові набори. Цілоденно працюємо, щоб наші військові мали все необхідне для ефективного знищення ворога. Дякуємо нашим хлопцям за службу. І дякуємо всім, хто долучився до придбання коптерів написав Артур Палатний.

Він наголосив на тому, що потрібно продовжувати підтримувати армію.

"Тільки злагоджена і спільна робота всіх українців дозволить нам перемогти ворога. Тому закликаю всіх продовжувати допомагати. Як би важко не було, хлопцям на фронті важче. Тож об’єднуємо зусилля, підтримуємо воїнів та постраждалих від агресії росії", – підсумував Палатний.

Нагадаємо, раніше волонтерський штаб "Українська команда" передав українським захисникам на передовій квадрокоптери, тепловізійні приціли, а також понад тонну медикаментів для поранених воїнів у Харків та Дніпро.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще