Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Стільки відповідей, скільки теорій держави, а їх багато. Але я на державу дивлюся як на один із видів організації. Життя кожного з нас розбите на залучення до різних типів установ, організацій. Сім'я, фірма, в якій працюємо, костел, де молимося, громадська організація, в якій діємо. Раніше чи пізніше приходимо до держави», - розповів Пьотр Кульпа.

За словами юридичного радника, держава – це не лише влада та люди, які їй підпорядковуються, а й територія. Загалом вона не відрізняється нічим від будь-яких інших організацій. Пьотр Кульпа наголосив, що будь-які організації, у тому числі й держава, гарантують наші права.

«Суть наших прав лежить у гарантіях, процедурах. Можна в Конституції написати будь-які права, але якщо не буде процедур, які дають можливість їх здійснювати, ці права будуть абстрактними, їх можна буде просто помножити на нуль. Мета авторитарних держав – контролювати людей, демократичних – служити людині», - наголосив юридичний радник.

Пьотр Кульпа повідомив, що держава у нашому житті виконує роль арбітра та оберігає людей від убивств одне одного. За словами експерта, коли зникає механізм контролю у вигляді держави, перше, що роблять люди, — це вбивають одне одного.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше Знай.ua писав, як збільшити розмір власної пенсії: у Мінсоцполітики дали інструкцію для українців.

Також Знай.ua повідомляв, що росіяни обстріляли автобусну зупинку в Торецьку, купа загиблих та постраждалі діти.