Про це він розповів на каналі «Різні люди».

«росію треба «прихлопнути»: без цього нічого не буде. Її треба розвалити, щоб вона зникла, і це 100%», - наголосив Ілля Богданов.

На думку колишнього співробітника ФСБ, доки росія існуватиме, вона завжди заважатиме Україні розвиватися, тому проблема росії має бути вирішена найжорсткішим чином – розвалом російської федерації зсередини.

«Я не хочу, щоб росія існувала в принципі, а ще одна з моїх позицій – це те, що я хочу, щоб навіть російська мова пішла: російська культура не потрібна, я вважаю», - сказав Ілля Богданов.

За його словами, він, як людина, яка виросла в росії і яка розмовляє російською мовою, сам поступово переходить на українську мову, тому що мова, як він зазначив, – це код мислення, який дозволяє маніпулювати великою кількістю людей.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Вадим Карасьов розповів, чи можуть Збройні сили України вже переходити у контрнаступ.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Євген Дикий розповів, як росіяни змінили свою тактику перед нашим можливим контрнаступом.