Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник "Української команди" Артур Палатний.

"Продовжуємо працювати заради наближення нашої перемоги. Львівська команда з Оксаною Юринець отримали від німецьких партнерів 15 швидких, які вже поїхали на передову, у лікарні і госпіталі. Також передали від друзів з Німеччини спеціальний одяг, який не горить, для військових пожежників. Тернопільські волонтери "Української команди" та Микола Люшняк отримали від асоціації Pokrova з італійського міста Генуя автомобіль швидкої допомоги Mercedes Sprinter, оснащений медичним обладнанням. Його доставлено у військовий госпіталь Запоріжжя. Також тернопільська команда придбала та відправила на передову дрон з додатковими батареями. Він вже допомагає нищити ворога в одній з найгарячіших точок", - заявив Палатний.

Також, за його словами, волонтери з Дніпропетровщини та Віталій Жеганський передали на передову ще один позашляховик і вручили подарункові годинники нацгвардійцям з в/ч 3101 та бійцям 25-ї окремої парашутно-десантної бригади. А дві лікарні Дніпра отримали від "Української команди" ліки та медичні засоби, постільну білизну, миючі засоби, тростини, милиці тощо.

Для підтримки переселенців та інших людей, що постраждали від війни, "Українська команда" продовжує передавати продукти харчування, ліки та інші речі першої необхідності.

"Київська команда відправила до Центру соціальної реабілітації для жінок та дітей у Фастівському районі 1 тонну продуктів харчування, засоби гігієни, одяг та іграшки. Тернопільська команда передала продукти, медпрепарати, одяг, ковдри та подушки у волонтерський штаб при церкві Благовіщення в місті Городок. Вінницька команда та Геннадій Ткачук забезпечили понад 200 українців життєво необхідним препаратом для щитовидної залози. Команда Дніпра продовжує забезпечувати продуктами харчування переселенців і одиноких літніх мешканців Дніпра", - зазначив керівник "Української команди".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Українська команда" у співпраці з БФ "Карітас" передала 20 тонн продуктових наборів українцям, які постраждали від війни.