Про це він розповів на каналі «Різні люди».

«В українському суспільстві переважає емоційний інтелект, тому українці дуже легко ведуться на операції росії. Так, росія управляє емоційним фронтом. Навіть люди, які тямущі, вони ведуться на емоції», - зазначив Ілля Богданов.

За словами українського військового, емоційний вплив зараз особливо сильно позначається на людях, оскільки ми постійно перебуваємо в екстремальних та напружених ситуаціях через щоденні обстріли та смерті.

«Чому це відбувається? Тому що якраз немає стрижня, ось цього спільного бачення, спільної української ідеї про те, якою буде Україна, які будуть цілі та цінності, у якому світі житимуть діти», - повідомив український військовий.

Ілля Богданов підкреслив, що саме через сильний емоційний вплив з боку росії в Україні змінився дух з початку війни. За словами військового, на початку повномасштабного вторгнення росії українців об'єднував дух соборності, але зараз переважає похмурий настрій і спроба знайти скрізь і у всіх зрадників. За допомогою зброї можна вистояти рік, дочекатися, що росія все своє відстріляє, нам дадуть більше хорошої зброї, але далі почнеться боротьба духу. Саме тому, як сказав Ілля Богданов, важливо повернутись до того духу соборності, який був на початку війни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як писав Знай.ua, окупанти знову підібралися під Київ: лісами виловлювали СБУ.

Також Знай.ua повідомляв, що кара їх наздоганяє: бригада, що звірствувала у Бучі відправилася у пекло.