Про це він розповів на каналі «Різні люди».

«Якщо до 2014 року влада була таким ворогом, який об'єднував усіх, зокрема, тому що вона була м'якотіла, відчувався ось цей комплекс приниження. Зараз ці архетипи відіграються, є зовнішній ворог, є об'єднання, зокрема, від екстремістів і закінчуючи будь-якими обивателями. Їх усіх об’єднує зовнішній ворог. Зараз цей (сепаратистський рух – Ред.) вже неможливий», - зазначив Ілля Богданов.

Український військовий наголосив, що перемагати росію необхідно лише військовим та економічним шляхом. Розраховувати, що всередині рф щось кардинально зміниться, не варто. За словами Іллі Богданова, немає сенсу працювати цілеспрямовано на окремі регіони росії з метою підняти там сепаратистські настрої. Вони самі піднімуться, якщо програють військовим шляхом Україні.

«У росіян інший архетип. Вони або дуже сильно бадьоряться, там безіменна могила, безіменний солдат, матросів на амбразуру... Або інше. У ноги до пана каятися, говорити: «Я гірший за всіх»… Їх треба увігнати в той архетип, коли вони вже все, в ногах валяються, вибачаються за всі гріхи світу, каються. Вони мають дві крайнощі: або сильно герой, або сильно жертва», - розповів український військовий.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить.