Про це він розповів на каналі «Різні люди».

«Я сподіваюся, що війна закінчиться цього року, бо якщо вона затягнеться, то росія може перебудуватись», - зазначив Ілля Богданов.

За словами військового, Україні вкрай важливо до кінця року деокупувати території до 23 лютого 2022 року, а бажано і повернути Крим, а також Донбас. На його думку, інакше росія отримає більше часу, щоб мати можливість змінити свою стратегію на більш ефективну.

«Потрібно хоча б вийти на кордони 24 лютого - це запустить безліч (руйнівних, - Ред.) процесів усередині росії», - сказав Ілля Богданов.

На думку військового, щоб повністю нейтралізувати небезпеку з боку росії, потрібно домогтися перевороту і розвалу російської федерації. За його словами, якщо Україні найближчим часом вдасться звільнити свої території, то у російській федерації запустяться руйнівні процеси.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, військовий Євген Дикий розповів, як росіяни змінили свою тактику перед нашим можливим контрнаступом.

Також Знай.ua повідомив, що українська альпіністка Антоніна Самойлова встановила на другому по висоті горі у світі транспорант «Вірю до ЗСУ».