Про це він розповів на каналі Знай 24.

«У політичному плані, безумовно, жодні рішення російської федерації такого роду взагалі нікому не важливі. Тому що, коли США ухвалюють рішення оголосити когось країною-терористом, то зі 193 країн-членів ООН цьому рішенню підкориться так чи інакше 180 країн. Так, їм не підкоряться Сирія, Північна Корея, Венесуела, Еритрея, можливо, і ще кілька країн, яких вмовить росія. Китай, звичайно, підкориться», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, нікому не вигідно сваритися із США, зокрема й Китаю. Якщо США каже: «У Ірану більше не купуємо нафту», - то нафту більше ніхто не купує. Коли США скажуть про росію: «Ось це терористи», - то всі знатимуть, що це терористи.

«Щодо долі, на жаль, як показали останні події, жодних гарантій безпеки для цих людей (полонених з полку «Азов», – Ред.) немає. І ми їх не можемо надати, і ми їх створити не можемо. Ми можемо побажати лише людям триматися там», - зазначив політтехнолог.

Єдиний наш шанс, як розповів Михайло Шейтельман, – це відрізати Херсон, західний берег Дніпра, відрізати росіян, оточити їх та взяти в полон, що потім обміняти на полонених із полку «Азов».

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Пентагоні розповіли, чи чекати від Китаю нападу на Тайвань та Третьій світовій.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Жданов прокоментував казки пропагандистів про знищене ППО в Україні: вміють лише малювати свої перемоги.