Про це він розповів на каналі «Студія Руслана Бізяєва».

2002 року в Києві відбувся матч між футбольними клубами «Динамо» та Спартак». За словами Семена Случевського, матч був видовищним, подивитися на гру прийшло дуже багато людей.

«Ганна Володимирівна Дмитрієва, великий художній керівник, поставила завдання нам, шановним колегам, про кожну з команд зробити 15-хвилинну програму чи фільм. Ми з колегою Олексієм Андроновим поїхали до Києва знімати випуск про «Динамо Київ». Ми зняли тоді кілька, звичайно, інтерв'ю, сюжетів і так далі. І потім знімали з Лобановським», – повідомив Семен Случевський.

За словами журналіста, сама зйомка інтерв'ю з Валерієм Лобановським була цікавою та складною, оскільки він був ще під враженням від попереднього матчу «Динамо» з футбольним клубом з Олександрії. Журналістам довелося відкласти зйомку та дві години чекати, поки Лобановський випустить пару після попередньої гри.

«Коли він дозволив знімати, ми мали повноцінну розмову, діалог. Ми сперечалися з ним часом, він щось своє мені доводив. Готове інтерв'ю на камеру зайняло близько трьох годин. Ми використали у тому фільмі до матчу 15 хвилин, як було заведено. Це був січень 2002 року», – повідомив Семен Случевський.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Згодом, як повідомив журналіст, прийшов травень 2002 року, коли Валерій Лобановський помер. Саме тоді Случевський домовився зі своїм колегою Андроновим зняти фільм про Лобановського, для якого використали 3-годинне інтерв'ю, зняте раніше. Однак у діалозі вони прибрали себе, залишивши лише слова Лобановського. За словами Случевського, фільм виявився цікавим не лише для любителів футболу, а й для кожної людини.

Як писав раніше Знай.ua, Кайлі Міноуг вшанувала пам'ять загиблої зірки 70-х: легенда покинула цей світ.

Також Знай.ua повідомляв, що Tayanna на вулкані висотою понад 3000 метрів зрозуміла, наскільки «мізерні» земні проблеми: «Похід у свій внутрішній храм».