Про це він розповів на каналі «Правда Качури».

«Як більшість українських громадян, я скептично ставлюся до того, як, наприклад, багато клерків, або чиновників, дублюють функції одне одного. Навіть в рамках одного міністерства, одного державного підприємства просто перетинаються й роблять одне й те ж», - зазначив Олександр Качура.

Нардеп наголосив, що в цьому процесі дуже важливе запровадження цифровізації, адже завдяки їй процеси стають автоматизованими й не потребують участі людини. Ідея скорочення штату не нова, і всі президенти, які приходили до влади, обіцяли зменшення кількості держслужбовців. Однак, за словами Олександра Качури, після закінчення каденції кожного президента, штат чиновників лише збільшувався на 15-20%.

«Я всіляко підтримую рішення скоротити держслужбовців. Ми пройдемо цей шлях. Війна стала каталізатором цих усіх процесів. Політична воля є, команда є, президент є, який цього хоче. Ми це зробимо. І наступні покоління повинні якомога менше стикатися взагалі з чиновником, не знати, що таке хабар, і всі послуги отримувати в смартфоні в декілька кліків», - наголосив нардеп.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, російські окупанти визнали, що кремлівську пропаганду збудовано на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Також Знай.ua повідомляв, що американський дипломат розповів, чому Україні важливо повернути Крим найближчим часом: "Зараз на кону все".