Про це він розповів у програмі «Мотив» Юрія Подорожнього.

«Для Залужного його політичне майбутнє залежить від успіхів на полі бою. Якщо вже зовсім прямо говорити, якийсь невеликий котел чи ще щось вплинуть на його майбутнє як політика. Я розумію, що тут точно його провини не буде, але від успіхів на полі бою все залежить», - повідомив Тізенгаузен.

За словами політтехнолога, навіть якщо провини Залужного не буде, все одно поразки повісять на нього, якщо вони будуть. Незважаючи на те, що ризиків справді багато, Борис Тізенгаузен повідомив, що вже бачив у Залужного підготовчі борди з написом: «Віримо в Збройні сили України». Навіть якщо ці борди не зовсім політичні, все одно вони говорять про те, що Залужний готується обійняти посаду президента.

«Я впевнений, що вже зараз міряють Залужного, міряють Арестовича, міряють Подоляка. Ну тобто всіх тих, хто був весь цей час на виду. Наразі говорити, якою буде конфігурація, хто піде, хто не піде, зрозуміло, що рано», - зазначив політтехнолог.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше Знай.ua писав, що фонд UmbrellaUA придумав, як наблизити перемогу України: долучитися може кожен.

Також Знай.ua повідомляв, що офіцери флоту заявили, що зіткнулися з 20-метровим морським чудовиськом Кракеном: корабель дивом уцілів.