Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як зазначає націоналіст, тортурами і звірствами в Україні займається російське гарматне м’ясо, яке і поводить себе дико. Тим не менш, підкреслює він, страшно, коли армія дійсно виконує свої задачі, натомість росіяни вбивають мирне населення, катують людей, переходять до терору.

«Це не ознака сили, це ознака слабкості. Знищення наших мирних міст, їх бомбардування – це не знищення наших військ, це просто акт відчаю для того, щоб нас більше схилити до переговорів. Тому треба розуміти, що кожна косорука радянська ракета, яка падає на наші міста, - це лише ознака розпачу», - пояснює Євген Карась.

На його думку, всіма цими діями росія намагається якомога швидше нас загнати на Мінськ-3. Водночас наступальні дії українських військ, зазначає гість програми, сильно вразять цю пропиту російську душу, агресор матиме серйозні наслідки від цієї війни.

«Я закладав би десь роки 4 на колапс, але це вже буде завершальна фаза. Може, це буде трошки довше, але це не значить, що 4 роки чекати. Стагнація почнеться швидко», - міркує Євген Карась.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, російські окупанти усвідомили, що трибуналу не уникнути, і знищують докази злочинів в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що у Пентагоні захоплені бездоганністю ЗСУ на полі бою.