Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку гостя програми, успіхи ЗСУ на полі бою та провал військ рф призведе до того, що росіяни почнуть ставити питання, куди поділося фінансування армії, для чого це все було, а відтак почнуться і відцентрові процеси.

«росія зараз – це такий великий казан, накритий кришкою ФСБ, і нам здається, що все монолітно», - пояснює Євген Карась.

Натомість він зазначає, що зараз у росії проводяться масштабні зачистки, це ще можливо, поки напруга докипає, але імперські амбіції рано чи пізно зникнуть. Водночас націоналіст підкреслює, що наша перемога полягає не лише в поверненні українських території. Це, каже він, буде радше як телепорт у минуле, коли Донбас і Крим українські.

«Це вже так не працює, ми в минуле не повернемось. Уже ніколи не буде таким Хрещатик, таким Маріуполь, ми такими не будемо. Ми вже подорослішали і світ вже змінився, ми його змінили при чому так фундаментально, що вся ця кров того була варта», - пояснює Євген Карась.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Водночас гість програми зазначає, що повернення українських території однозначно буде і ця задача стоїть у командуванні. Тим не менш, підкреслює націоналіст, це не означатиме знищення росії, а продовження її функціонування в нинішньому територіально-політичному складі чи навіть іншому буде означати можливу загрозу у майбутньому.

Як повідомляв Знай.ua, у США заявили, що українські захисники проявили себе набагато краще, ніж очікувалося.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський розповів, чим українці під час війни вразили весь світ.