Про це повідомив керівник Волонтерського штабу Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.

"Передали рації, прибори нічного бачення, медичні рюкзаки, ремонтні комплекти та "кікімори" для бійців в/ч 7013 та в/ч 4103, які боронять країну в Сумській та Запорізькій областях. Тернопільська команда та Микола Люшняк передали воїнам 44-ї окремої артилерійської бригади імені Гетьмана Данила Апостола 90 комплектів літнього одягу, який допомогли придбати наші польські друзі. Для бійців "Азову" відправили медичне обладнання з Ванкувера, яке допомагала збирати українська громада Канади", — заявив Палатний.

Також "Українська команда" продовжує допомагати цивільним, які постраждали від війни.

"Команди Київської, Хмельницької та Вінницької областей разом зібрали та відправили у Центр соціально-психологічної реабілітації для жінок з дітьми у Фастівському районі 1 тонну продуктів харчування, засобів гігієни, іграшки та одяг. Тернопільська команда завантажувала гуманітарною допомогою бус легендарного канадського волонтера Джона Грема, який доставив цей вантаж мешканцям Дніпра та в інші гарячі точки", — повідомив керівник Волонтерського штабу.

Палатний також розповів про волонтерів "Української команди".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"До нас приєднуються люди різного віку, з різних країн. Такі, як Джон з Канади, який раніше працював у себе в пивоварні, а зараз їздить на власному бусі по українським містам і розвозить гуманітарну допомогу людям, що постраждали від війни. Навіть діти допомагають наближувати перемогу. Наймолодші волонтери "Української команди" — Марко Надкевич, Софійка Гудима та Даринка Слюсарчук з Тернополя. Впродовж літніх канікул вони продавали на вулиці виготовлені власноруч солодощі та прикраси з бісеру і назбирали майже 20 тисяч гривень! За їхні кошти було придбано, зокрема, бензопили для в/ч А1461", — наголосив Артур Палатний.