Про це він розповів на своєму каналі.

«Часта зміна урядів, коаліційних урядів якраз поліпшує стабільність держави, укріплює стабільність. Це дуже важливо, у нас часто під терміном «стабільність» розуміють державну стабільність, тобто управлінську стабільність, тому що часто зводять політику до державного управління. І в умовах війни є така небезпека, коли політика звужується до державної вертикалі, до верховного головнокомандування. Але це зрозуміло, адже в умовах війни необхідна така мобілізаційна політика, щоб реагувати на події на зовнішніх фронтах, дипломатичних фронтах, всередині країни, на військових фронтах», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами політтехнолога, політика – це конкуренція і певна свобода для політичної діяльності, слів і думок. Вадим Карасьов навів як приклад пострадянські країни і зазначив, що там політики дуже мало, оскільки вона зводиться до верховного головнокомандувача, який у країні є «і президентом, і лідером, і папою». Саме це робить країну дуже вразливою з точки зору державної нестабільності.

«Такі режими дуже часто сипляться на очах, тому що немає політичної системи, немає алтьтернативних політиків, які могли би перехопити владу, звичайно ж, у рамках політичного консенсусу, не змінюючи державний курс, не змінюючи стратегічні пріоритети країни. Таким чином оновлюється влада, оновлюються кадри, оновлюються з тактичної точки зору методи ведення політики. І таким чином держава не втрачає стабільності, а, навпаки, збільшує свою ефективність», - повідомив Вадим Карасьов.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни та білоруси «похвалилися» своїми досягненнями — що не вкрали, про те збрехали.

Також Знай.ua повідомляв, що артилеристи ЗСУ продемонстрували неймовірну міць на полі бою: під ногами окупантів палає земля.