Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Війни можуть закінчуватися за столом перемовин, безумовно. Але хто сказав, що цей стіл перемовин буде для ворога і нас, а не для, наприклад, коаліції, яка буде розмірковувати, що робити з ворогом. Чому ні? Є стіл, є перемовини. Але нам головне, хто буде учасниками цих перемовин. Я би тут краще згадав вислів досить відомої киянки Голди Меїр про те, що не варто домовлятися з тим, хто прийшов тебе вбивати», - зазначив Юрій Гаврилечко.

Політолог заявив, що переговори не можна проводити з ворогом за будь-яких умов, не треба чекати якогось моменту або якоїсь події, щоб почати розмовляти з окупантами. Однак відсутність переговорів породжує й певні ризики. Зокрема, за словами Юрія Гаврилечка, взагалі відсутність перемовин унеможливлює обмін полоненими, тобто повернення українських військових додому. Юрій Гаврилечко повідомив, що не знає, що саме треба робити в цьому випадку.

Як повідомив Юрій Гаврилечко, війна може закінчитися й не за столом переговорів. Наразі на території України знищуються інфраструктурні об’єкти. Але хід війни можна змінити, якщо завдавати ударів по країнах, які проти нас воюють, зокрема по росії і білорусі, знищувати їхню інфраструктуру. За словами політолога, саме тоді, коли «запалають російські й білоруські міста», ми станемо на крок ближчими до цілковитої перемоги, без договорів і перемир’я.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Горбунов «зустрів» пенсіонерку, яка проговорилася про танки в Криму: «Солдати їдуть звідти».

Також Знай.ua повідомляв, що литовський депутат потролив росіян, які хочуть отримати туристичну візу: «Дамо всім, хто допливе».