Про це він розповів на каналі my.ua.

«Це (ред. - волонтерство) – не робота, ми вкладаємо кожен свій крок в Україну, у людей, яким ми надаємо допомогу, ми вкладаємо свою доброту, даємо посил», - пояснює Андрій Кошара.

Тобто спершу, пояснює він, все почалося з особистого поклику, зараз же це можна назвати професією, адже потрібно вміти організовувати спеціалістів. Їхня організація, розповідає гість програми, співпрацює з іншими волонтерами, робить кооперацію, добуває допомогу сама або завдяки іноземним партнерам, підтримує зв’язок із владою.

«Волонтерський рух став дуже великим, він об’єднується, це дуже потужна сила, це дуже великий тил, без якого нашій країні було би важко. На мою думку, треба давати розвиток цьому напрямку і треба, щоб влада підтримувала», - стверджує Андрій Кошара.

За словами його словами, волонтерський рух в Україні у 2014 році і сьогодні зовсім різні. Як розповідає гість програми, у 2014 році це відбувалося радше точково, кожен сам собі вирішував, що він волонтер, і починав комусь допомагати, а зараз це організований рух.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«У Європі, куди ми йдемо, волонтер – це Бог, всі розгортаються, всі допомагають, всі реагують на це. Тому нам є над чим працювати», - додає Андрій Кошара.

Як повідомляв Знай.ua, Качура заявив, що тотальна ізоляція росії призведе до зміни режиму.

Також Знай.ua писав про те, що Табах повідомив, що війна показала, на що насправді здатна українська армія.