Про це вона розповіла під час другого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Я думаю, ця річ є ключовою не тільки в соціальній політиці, а взагалі в усьому, що відбувається. Якщо сьогодні головною метою всієї України є перемога, то я переконана, що другою за значенням метою є єднання, єднання нації, тому що я не знаю жодної країни, жодного суспільства, яке було успішним за умови розбрату. Безумовно, єднання може бути тимчасове, ситуативне. І якщо та ідея, навколо якої об’єдналися люди, руйнується, може зруйнуватися і єднання», - наголосила Елла Лібанова.

За словами економістки, у будь-якому випадку в Україні треба досягти єднання. На сьогоднішній день український народ демонструє надзвичайно високий рівень єдності. Елла Лібанова зазначила, що ніколи за своє життя не бачила такої підтримки напрямку руху України, 70% українців вважають, що держава рухається правильно.

«Я розумію, що цей правильний напрямок – відсіч ворогові, але тим не менш, це дуже важливо. Від чого я хочу нас застерегти. Від того, щоб ми це єднання швидко не втратили. Я прекрасно розумію, що після перемоги на такій хвилі ми не залишимося, це неможливо. Жодне демократичне суспільство не може забезпечити такий фантастичний рівень єдності, який ми зараз демонструємо. А це характерно або для певних умов, або для тоталітарних суспільств», - повідомила Елла Лібанова.

Економістка звернулася до українців із закликом подумати, що необхідно зробити, щоб запобігти подальшому розбрату в Україні, адже можливостей для поділу суспільства, насправді, дуже багато.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Сергій Лавров скучив за подорожами, і благає США про візу: політика ізоляції перестала працювати.

Також Знай.ua повідомляв, що радник ОП Подоляк спрогнозував збільшення кількостей "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не тільки.