Про це він розповів під час першого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Та ситуація, із якою ми зіткнулися сьогодні, вона дійсно є унікальною, і вона має дати багато відповідей. Світ таким, яким він був учора, вже ніколи не буде, і ми це маємо визнати. Ви знаєте, що після Другої світової війни була сформована, так би мовити, домовленість про існування світу, були визначені міжнародні організації, які були створені саме для безпеки, для забезпечення миру у світі. На сьогоднішній день ми бачимо, що ми зіткнулися із ситуацією, коли ніхто не думав, що одна з країн може стати терористом і може впливати на рішення міжнародних організацій, які мають забезпечувати саме мир», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, на сьогоднішній день у юриспруденції досі немає терміну «держава-терорист», але є термін «країна-спонсор тероризму». Але, за словами Святослава Дубина, незрозуміло, що треба робити, якщо така країна, як росія, є терористом і при цьому членом міжнародних організацій, покликаних вирішувати питання миру.

«Що робити, якщо ця країна має ядерну зброю, що робити, якщо ця країна вирішила воювати, і цей виклик прийме інша країна. На сьогоднішній день ми прийняли виклик країни, фактично захопленої терористичним угрупованням, яке має доступ до ядерної зброї. Наприклад, така ситуація сьогодні із Запорізькою АЕС. Чи є відповіді на ці питання? Ми маємо перемогти, інакше ситуація з перемогою агресора докорінно змінить усю ситуацію у світі. Зараз дуже багато воєнних конфліктів», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Лукашенко подарує «другій армії світу» білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала.

Також Знай.ua повідомляв, що радник ОП Подоляк спрогнозував збільшення кількостей «бавовни» та диверсій на окупованих територіях і не тільки.