Про це він розповів у своєму блозі.

«Є російські історики, праці яких, на мій погляд, треба вивчати усій росії, там, де вказано так трошечки про Київську Русь і історія росії починається з Орди, це правдива історія. Це нас і відрізняє ментально, тому що ми, Київ, Україна – це дійсно Київська Русь, а вони – Орда», - стверджує Олександр Качура.

А відтак, констатує він, ставлення українців і росіян один до одного, ставлення до ворога, рівень гуманності та цивілізованості зовсім різні. І депутат заявляє, що ми як представники цивілізованого і вільного світу однозначно переможемо в цій віні, це показує і сама історія.

«Там, де болота були, там болота і залишаться. У них болота в голові передусім, у них болота в душах, у них болота в їхніх серцях. Тобто болото – це є болото, на болоті нічого хорошого ніколи не буде. Якщо столиця і країна збудовані на болоті, там нічого не буде хорошого ніколи», - пояснює Олександр Качура.

Політик підкреслює, що на цьому будується вся російська історія і такою вона і буде: у болоті почали, болотом і закінчать. Як він зазначає, історія у своїй суті циклічна, тому росія повернеться до свого початку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жданов заявив, що Кремль не оголосить загальну мобілізацію, та пояснив, чому.

Також Знай.ua писав про те, що Романенко розповів своє бачення закінчення війни з росією шляхом переговорів.