Про це він розповів у своєму блозі.

«Після того, коли Україна переможе, коли ми станемо членами ЄС, можна буде вартість квадратного метру множити на 5. Це стосувалося всіх країн цього досвіду, і розумні підприємці завжди заходять під час складних часів у ту або іншу країну і займаються нерухомістю, вони розуміють, що буде великий економічний бум», - пояснює Олександр Качура.

Депутат стверджує, що точно впевнений у цьому. До того ж, додає він, про це свідчить і той факт, що зараз підприємці шукають і скуповують нерухомість в Україні тисячами квадратних метрів. Політик підкреслює, що це показник віри світу у нас, у нашу перемогу у війні з росією.

На його думку, це може тільки надихати кожного українця, адже під час війни, під час обстрілів у нас продається нерухомість. Принагідно депутат згадує, що в Києві відновили вже 70% будівництва, а на Західній Україні – 90%.

«Тому ми точно все відбудуємо, ми точно будемо успішною країною, ми будемо відкритою країною, куди приїжджають всі громадяни всіх цивілізованих країн і будуть залишати тут свої інвестиції», - констатує Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жданов заявив, що Кремль не оголосить загальну мобілізацію, та пояснив, чому.

Також Знай.ua писав про те, що Романенко розповів своє бачення закінчення війни з росією шляхом переговорів.