Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні ми Донецькому напрямку. Із зрозумілих причин поки не озвучимо всі ті місця, які сьогодні відвідали. Деталі згодом, коли це буде безпечно передусім для наших героїв. Я хочу подякувати усім захисникам України за можливість святкувати День Незалежності. А на росіян дуже скоро чекає трансляція "Лебединого озера", як і 31 рік назад, коли вмирала імперія зла", — заявив Палатний.

Він заявив, що Збройні Сили України вже поховали імперську ідею путіна відродити Радянський Союз.

"Цими днями 31 рік тому серпневий путч та ГКЧП стали агонією країни совєтов. Імперія зла вмирала. А Україна здобула Незалежність. Сьогодні вже інша, помираюча російська імперія намагається врятуватись, хапаючись за Україну. Путін і росіяни зробили для себе ціллю відновити Радянський Союз. І не тільки територіально, але й з усіма його ГУЛАГами, депортаціями та репресіями. Орки буквально хворі цією ідеєю. Але в нас є гарні лікарі – це Збройні сили України. ЗСУ – це гарантія того, що СРСР не відродиться із попелу", — наголосив Палатний.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще