Про це він розповів під час другого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Будь-яка людина волі проявляється із розумінням волі іншої людини. Усі разом ми утворюємо простір проявлення волі, у якому немає конкуренції, є співвоління, є лише чітке розуміння цілісності цього стану, який ми недооцінюємо, який ми звикли обмежувати розумінням або свобода, або воля. Це або свобода, або це концентрація духу, яка проявляється», - повідомив Олександр Новохатський.

Однак, як зазначив політичний аналітик, концентрація духу дає нам можливість увійти в стан, який відповідає простору волі. Окрім того, будь-яке державне утворення є наслідком проявлення волі. Олександр Новохатський згадав молитву із Святого Письма: «Хай святиться ім'я Твоє, хай прийде Царство Твоє, хай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі». Тобто, за словами аналітика, воля є тією матрицею порядку, яка переводить суспільну систему в організований стан, не заперечуючи при цьому різноманіття інших станів.

«І саме це призводить до того, що ми можемо існувати в порядку, в ладу всі разом, якими б не були різними, з різними абсолютно речами, але ми можемо існувати через механізм свободи й любові», - наголосив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Іван Дорн заспівав про непокорену Україну, яка стійко тримає удари росії, і освідчився у коханні.

Також Знай.ua повідомляв, що Настя Каменських поділилася теплими спогадами, які подарувала їй Україна: «Переживала різні часи».