Про це він розповів під час другого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Звідки ви взяли, що не справляються медіа, хто вам про це сказав? Хто справжні лузери, так це вся ця російська індустрія фейків. Їм путін дає мільярди, а світ їм все одно не вірить, їх відключають, у нормальних країнах їх позбавляють ліцензій і не впускають на прес-конференції. Я вважаю, що українці виграють в інформаційній війні. От вам, до речі, історичний приклад: під час Голодомору світ не вірив, що тут в Україні вбивають мільйони людей. А знаєте чому? Ті, хто вирвалися назовні, розповідали, що там голод, там людей вбивають, а їм казали, що так не може бути в цивілізованому світі», - заявив Дмитро Тузов.

Зараз же, за словами Дмитра Тузова, українські журналісти в окопах з 2014 року й показують усьому світу, що насправді відбувається. Журналіст вкотре наголосив, що перемога в цій інформаційній війні остаточно за Україною. Ризики, звичайно, є, однак увесь світ бачить, що реально зараз відбувається. Росія зараз під санкціями ще й тому, що ми всі показали світу, що насправді окупанти роблять і що таке обличчя сучасного російського нацизму.

«До речі, до 2014 року ми ж з вами часто чули, що і армії немає в Україні, і все розпродали, і військових не залишилося. Та все у нас є, і я вважаю, що на інформаційному фронті ми теж отримаємо перемогу», - зазначив журналіст.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, пропагандисти на росії наробили фейків про нібито втрати ЗСУ, та тільки розсмішили українців: так і не навчилися.

Також Знай.ua повідомляв, що в ГУР назвали кількість російських окупантів в Україні на сьогодні, скільки ще роботи у ЗСУ.