Про це він розповів під час першого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Питання стосовно того, як українці бачать майбутнє росії, має бути вербалізоване на рівні державної політики. З того, що я знаю, у вищих ешелонах української влади такі варіанти думаються й обговорюються, але елементом державної політики й державної стратегії це ще не стало», - зазначив Тарас Стецьків.

За словами політика, під час діалогу з Заходом одне із запитань, які нам ставлять і на яке українське керівництво поки що не дає відповіді, стосується того, як Україна бачить майбутнє росії. Треба нарешті дати самим собі відповідь на це запитання, чітко для себе визначити, якою ми хочемо бачити російську федерацію після нашої перемоги у війні, яка там має бути влада, режим, що там необхідно буде кардинально змінити.

«Ми починаємо плавати. Так-от, не треба плавати. Треба чітко і ясно стати на ту точку зору, яка найбільше відповідає національним інтересам України й усього цивілізованого світу», - наголосив Тарас Стецьків.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, пропагандисти на росії наробили фейків про нібито втрати ЗСУ, та тільки розсмішили українців: так і не навчилися.

Також Знай.ua повідомляв, що в Україну їдуть мікробезпілотники Teledyne Fair Black Hornet, допоможуть розглянути поразку росії в деталях.