Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Якщо оцінювати той потенціал, який у нас був на 1990-1991 рік, то не треба так його дуже переоцінювати. Треба структуру знати цього потенціалу, тобто по загальних цифрах ми, дійсно, мали такий потенціал, але в нас була тяжка промисловість, у нас була хімічна промисловість, у нас було сільське господарство, тобто, як правило, це сировинні галузі. І вони (росія – Ред.) дуже давили на нас», - повідомив Іван Заєць.

Народний депутат повідомив, що коли ми проголосили незалежність і коли росія почала боротися з нами як з незалежною державою, тут же вона могла підняти ціни на енергоносії, і тоді вже можна уявити, у яких економічних умовах могла опинитися наша держава. Це перший фактор, тобто спадщина, про яку, як наголосив нардеп, треба завжди пам’ятати.

«І другий фактор у тому, що тоді не було такої влади, яка могла б реалізовувати політику україноцентризму в усіх сферах: господарська сфера, духовна сфера тощо», - повідомив Іван Заєць.

Також нардеп повідомив, що тоді дехто почав накопичувати гроші, які потім обернув у владу. Саме тоді й почали народжуватися олігархічні клани, які спочатку захопили «злодійським» способом власність, а потім почали захоплювати й засоби масової інформації, місцеву владу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Пентагон йде на небачений крок у війні України: дасть назву операції та призначить їй командувача.

Також Знай.ua повідомляв, що Кирило Буданов розкрив секрет про переломний момент війни, до кінця місяця українці побачать багато сюрпризів.