Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«У мене наразі є дуже багато запитань до, якщо брати гімнастику, найдоросліших наших лідерів. Жодної соціальної заяви щодо відсторонення російських і білоруських спортсменів я не бачив. Я наразі не спортсмен, не діючий, але я кричу в Інстаграмі, я кричу, що все це потрібно робити. Наші хлопці, які мають аудиторію, мовчать», - повідомив Олег Верняєв.

Олег Верняєв наголосив, що наразі спорт вже не може бути поза політикою. Якщо спортсмен не хоче викликати скандал публічним рукостисканням з російським спортсменом чи обіймами, то завжди є місце і час перед нагородженням сказати про своє небажання спортсмену з рф. Олег Верняєв зазначив, що завдяки такому простому попередженню можна уникнути конфліктів.

Спортсмен заявив, що це вибір особисто кожного тиснути чи не тиснути руки росіянам, однак водночас зазначив, що такі дії з боку українців засуджує.

«Я вважаю, що це некоректно, наші хлопці гинуть, наші люди гинуть цивільні, стільки ракет, стільки всього відбувається. Ми їздили в Бородянку, у мене слів немає. Хтось втратив дім, авто, але це хай, це гроші. А хтось життя, хтось близьких втратив», - заявив спортсмен.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Кирило Буданов розкрив секрет про переломний момент війни, до кінця місяця українці побачать багато сюрпризів.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Резніков назвав країну, яка допустила війну в Грузії та в Україні: «Була категорична позиція».