Військову допомогу передали для бійців 72 ОМБр імені Чорних Запорожців і батальйону "Свобода". Про це повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний.

"Передали нашим героям дрони, тепловізори, бронеплити, комплекти форми, маскувальні халати, планшети, ноутбуки та мобільні зарядні станції. Ці речі стануть в пригоді в боротьбі із російськими окупантами та допоможуть захистити життя наших бійців. Були раді побачити наших друзів – генералів поліції Андрея Крищенка та Сергія Князєва, які зараз несуть службу у лавах ЗСУ. Вони передали подяки і вітання всім українцям, які допомагають фронту та підтримують нашу армію", – заявив Палатний.

Військові подякували волонтерам за підтримку.

Ця допомога в першу чергу призначена для ефективної боротьби з російськими окупантами та захисту наших солдатів. Ми дякуємо і чекаємо в гості в будь-який час, – сказав представник 72 ОМБр імені Чорних Запорожців Сергій Князєв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще