Про це він повідомив на своєму каналі.

«Дійсно, кажуть населенню чесно й відверто: «Закупайте дрова, закупайте палети, там не буде можливості в цьому році надавати опалення». Треба готуватися. Це залежить від кожного з нас, від того, як ми поставимося, наприклад, чи куплять сусіди собі генератор про всяк випадок. Хай він буде, може, й не знадобиться. Треба купувати дітям, всій своїй родині необхідні павербанки, наприклад, ті, що працюють від сонячної енергії. Треба різні варіанти розглянути, подумати, підготуватися зараз, не надіятися на когось, а в першу чергу думати про себе. Від цього залежить, чи вдасться їм (росії – Ред.) досягти результату», - зазначив Олександр Качура.

За словами нардепа, росія хоче зірвати опалювальний сезон в Україні, щоб виснажити населення і змусити українську владу сісти за стіл переговорів, погодитися на невигідні умови. Водночас Олександр Качура висловив впевненість, що ворогу це не вдасться, і всі плани щодо зриву опалювального сезону в країні повністю будуть провалені.

«Ми цю зиму пройдемо, ми станемо сильнішими, а щодо російської федерації, то думаю, що в них самих скоро будуть проблеми. Ну, в принципі, у них і так централізованого опалення, як я розумію, не було. Якщо подивитися, як в росії живуть, вони й так не знають, що це таке. У цій країні, яка продавала газ по всьому світу, більшість сел не газифіковано», - повідомив нардеп.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні компенсують вартість комунальних послуг — хто може скористатися.

Також Знай.ua писав, що ветеранам змінять фінансування — Кабмін вніс зміни у держбюджеті, чого торкнеться.