Про це він розповів на своєму каналі.

«Без розуміння, що таке реальний бізнес, економіку не підняти. Тобто треба зрозуміти, що взагалі ВВП залежить від, насамперед, виробництва та торгівлі. Яка б у вас не була цифрова економіка, який би сектор послуг ви не розвивали, але якщо у вас немає цього індустріального ядра, якщо ви не видобуваєте свої корисні копалини, не робите їх первинної обробки, якщо у вас немає машинобудування, то ви просто імпортом це все не заміните. Потрібно робити своє», - заявив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, в країні має бути така податкова система, щоби виробництво могло спокійно розвиватися, а якщо виробництво спокійно розвивається, то й торгівля спокійно розвиватиметься. Павло Себастьянович зазначив, що чинна система в Україні є небезпечною для виробництва.

«По-перше, інспекції. Виробництво завжди прив'язане до якоїсь території, виробництво – це завжди будівля, завжди обладнання, тому для виробництва потрібна така система, щоб тебе ніхто не чіпав, щоб спокійно розвивався. А у нас існує 56 тисяч інспекторів, і перша їхня мета – це виробництво», - повідомив підприємець.

Павло Себастьянович наголосив, що виробництво – це будівля, тому інспектори легко можуть знайти якісь помилки та недоліки там. Підприємець зазначив, що будь-яка перевірка інспектора на виробництві порушує право власності.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Фінмоніторинг та Нацполіція викрили шахрайську схему з крадіжки 580 тис доларів Міноборони.

Також Знай.ua повідомляв, як зміняться ціни на продукти восени: постачальники зробили заяву щодо дефіциту.