Історія із відправленням на концерт Кобзона колишнього нардепа із «Слуги народу», а в останні місяці зрадника і слуги Путіна Ковальова, нагадала мені знамениту сцену із відомого передвиборчого фільму ЗЕЛЕНСЬКОГО. Там, як ви пам‘ятаєте, майбутній народний Президент розстрілює імпотентну й антинародну Верховну Раду разом із її керівництвом.

І що ж тепер?

Нині, після більш як піврічної кровопролитної війни російської орди вбивць, ґвалтівників і мародерів військового злочинця Путіна проти українського народу, Верховна Рада не спромоглася позбавити депутатського мандату ЖОДНОГО із СЛУГ Путіна і КОЛАБОРАНТІВ в нашому парламенті?! Цинізм ситуації з тим же ЗРАДНИКОМ Ковальовим ще й в тому, що він до останньої хвилини життя офіційно залишався НАРОДНИМ депутатом УКРАЇНИ (дивись останнє голосування у ВР від 16 серпня 2022 року).

Досі ДЕПУТАТСТВУЄ соратник Путіна-Медведчука Тарас КОЗАК (див. таблицю голосування), який згідно офіційного повідомлення тодішнього голови СБУ Івана Баканова втік до Росії ще в …травні 2021 року?! Нагадаю, що пункт 3 статті 81 Конституції України дозволяє достроково припиняти повноваження депутатів, які БЕЗВІСНО ВІДСУТНІ.

Нагадаю також, що у відповідності з ч. 1 статті 43 Цивільного Кодексу безвісно відсутнім вважають того, хто протягом одного року не з‘являвся за своїм місцем постійного проживання.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Напередодні 24 лютого втік з України на територію Білорусі ще один із затятих фанатів Путіна - Олег ВОЛОШИН. І він теж досі де-юре трудиться вже в новій та провладній депутатській групі «Плаформа за життя та мир»…

Залишаються НАРОДНИМИ депутатами сам Віктор МЕДВЕДЧУК і його так званий «головний охоронець» Віктор ЧОРНИЙ.

Досі не позбавили депутатського мандата Вадима РАБІНОВИЧА, який згідно Указу Президента, вже НЕ громадянин України. 4 пункт статті 81 Конституції України передбачає дострокове припинення повноважень депутата у зв’язку з припиненням його громадянства.

Депутатська група «МОНАКО», члени якої однозначно мають подвійне громадянство або вид на постійне проживання і є платниками податків в іншій країні… тобто фактично постійно проживають за межами України також згідно пункту 4 статті 81 Конституції мусили б втратити свій ДЕПУТАТСЬКИЙ імунітет.

А що ж нині:

патріотичний ПАФОС та політичний ПІАР, як у передвиборчих фільмах, і вже традиційні договорняки небідних депутатів-слуг Путіна з офісом Президента і керівництвом ВР.

А Ви досі вірити, що ці люди щиро прагнуть очистити УКРАЇНУ від «РОСІЙСЬКОГО СВІТУ»?!