Про це він розповів на своєму каналі.

Михайло Шейтельман розповів, що після зустрічі путіна з Ердоганом було дуже легко спрогнозувати, що турецький президент захоче зустрітися із Зеленським, оскільки це буде сильний удар по росії та путіну.

«Ердоган відновлює Османську імперію, яка колись багато разів програла російській імперії. Мало того, Османська імперія зазнала краху, а російська імперія не зазнала такого великого краху на той момент. І ось зараз йде відновлення цієї Османської імперії, причому відновлення у хорошому сенсі. Ердоган не збирається захоплювати жодних країн, не збирається нікого приєднувати, він скоріше це робить культурним впливом, економічним впливом, що поширюється на сусідні країни», - заявив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, путін якось сказав, що Ердоган встромив ніж у спину всієї росії, але Ердоган саме цього й домагався. Михайло Шейтельман зазначив, що зараз президент Туреччини своїм візитом в Україну встромив уже не ніж, а «справжній ятаган» у спину путіна.

«Президент Франції кричав, що треба якось, якимось чарівним способом зберегти обличчя путіну. Але Ердоган чомусь вирішив не зберігати обличчя путіну, тому що Ердоган зрозумів, що у путіна цього немає, він відчув, що немає цього більше у путіна. Тому Ердоган приїхав і сказав, що ми наполягатимемо на територіальній цілісності України, і Ердоган не зажадав і не попросив у Зеленського жодних переговорів з путіним», - заявив політтехнолог.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, канцлер Німеччини Шольц виступив із несподіваною заявою, яка шокувала всіх.

Також Знай.ua повідомляв, що в німецькому МЗС згадали про провальну ілюзію путіна щодо України: «Заплатили своєю безпекою».