Про це він розповів на своєму каналі.

Павло Себастьянович розповів, що право існує поза нами, і суди, наприклад, як у Великій Британії, мають право формалізувати. Підприємець повідомив, що право - як гравітація, всі знають, що вона існує, і всі розуміють, як вона діє, але Ньютон її формалізував, вивів формули і описав.

«От так само формалізується право. Тобто якщо виникають якісь суперечки між людьми, суди якимось чином вирішують, і так це формалізується. І так суд за судом формалізує усі кейси. Якісь кейси є спільні, які часто зустрічаються. Вони можуть далі формуватись у закони», - повідомив Павло Себастьянович.

Підприємець підкреслив, що право завжди вище за закон. І якщо навіть якісь закони якимось чином порушуються, потім цілком можливо їх можуть переглянути, але знову ж таки цим усім займаються саме суди. Парламент виконує узагальнену роль і виводить загальні поняття, і потім вже з'являються закони.

«В Англії за рік приймається приблизно 6 законів, тобто 6 законів рік обговорюють та ухвалюють. А в нас по 10 законів на день приймають. Тобто, всіляку дрібницю, будь-які процедури у нас зводять у ранг закону. Навіщо, не зрозуміло», - зазначив підприємець.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Толкачов розповів, яка зараз ситуація на ринку праці в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що 17% пенсіонерів не отримали пенсії за серпень: у Пенсійному фонді розповіли про причини.