Про це він розповів на своєму каналі.

«Мені здалося, дуже суб'єктивно, що за останні місяці війни Марк Фейгін став справжньою зіркою і став найпопулярнішим. Може, він не найавторитетніший, але він найпопулярніша людина, найпопулярніший громадянин росії сьогодні. Несподівано для себе я подумав, що Фейгін міг би бути прекрасним президентом російської федерації», - повідомив Михайло Шейтельман.

Михайло Шейтельман зазначив, що Марк Фейгін жорсткий і збирається мстити, звичайно, в рамках законодавства, але на даний момент у цьому немає нічого поганого. Колись у росії нічого не зробили колишнім співробітникам КДБ та комуністам, їх відпустили, тому вони швидко захопили владу в росії, що, як повідомив політтехнолог, відіграло негативну роль в історії російської федерації та призвело врешті-решт до цієї війни.

«Тому можливо, що така людина, як Фейгін, яка мстива, була б у якийсь історичний момент росії корисна, щоб зробити якусь зачистку, щоб там була велика юридично заснована зачистка. А Фейгін же юрист, у нього закон у крові, він не робитиме щось просто так», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Офіс Генпрокурора дізнався, чим підірвали колонію в Оленівці з воїнами "Азова" всередині: ООН чекати довго.

Також Знай.ua повідомляв, що Марк Фейгін передрік нову глобальну угоду між США та Китаєм: президенти зберуться, щоб розділити росію.