Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Ми нікуди не втечемо від націоналізації. Це перше питання. Друге питання в тому, що, за різними даними, за останні 20 років з України було виведено від 146 до 800 мільярдів доларів. Ось ці гроші сюди (необхідно повернути – Ред.). Тільки після того, як ми вирішимо питання з боргами і повернемо гроші, це дві ноги, на яких ми можемо рухатися, спираючись на власні сили», - повідомив Руслан Бізяєв.

За словами політтехнолога, на західну допомогу не варто повністю сподіватися, бо вони допомагають за відсотки, кредити треба буде віддавати вже із відсотками. Як повідомив Руслан Бізяєв, у нас лише третина чи чверть допомоги – це безповоротні гранти, а решта – це кредит. Відсотки треба буде віддавати навіть якщо їх відстрочать. Ще один момент, принципово важливий для економіки, – це люди. Політтехнолог наголосив, що в Україні необхідно реформувати систему освіти якнайшвидше.

«Якщо ми зараз терміново не перебудуємо протягом 5 років систему освіти, яка дасть перші результати років через 10, не раніше, нічого не буде. Тому що хто реалізовуватиме ці концепції», - повідомив політтехнолог.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Польща додатково профінансує постраждалих від війни українців – у пріоритеті діти та жінки.

Також Знай.ua повідомляв, що українцям пояснили, чому вони не отримують законні доплати до пенсій: що робити у такому випадку.