Про це розповів благочинний другого Дарницького благочиння Української Православної Церкви, настоятель храму праведного Іоанна Кронштадтського протоієрей Нестор Коломієць.

«У Православній Церкві є молитви, які містяться в молитвословах і називаються «Молитви на сон грядущим». Ці молитви складені три століття тому отцями Церкви. Вони містять прекрасні молитвослів’я», - розповів отець Нестор.

Священник пояснив, що обсяг читання вечірнього молитовного правила не є еталонним, православний християнин може уточнити у священника, духовного отця, який обсяг молитов йому потрібно читати вранці та ввечері.

«Комусь легко молитися цілу годину, комусь важко молитися 5 хвилин. Людина зі своїм духовним отцем має подумати і прийняти рішення, які молитви вона читає і що може читати, окрім молитов. Пам'ятаємо, що православному християнину необхідно читати також і Святе Письмо. Це потреба спілкування з Богом, яка виявляється не лише у читанні молитов, коли ми звертаємося до Бога, але й у читанні Біблії, коли Господь через слова Святого Письма звертається до нас», - підсумував протоієрей Нестор Коломієць.


Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще