Про це він розповів на своєму каналі.

«У нас від маленького до великого ще кажуть легендарну фразу про напрямок російського корабля. І мені здається, треба вже і на офіційному рівні це використовувати, тому що це той напрямок, куди піде російська армія. Звісно, що хочеться зайти вже завтра в телефон або сьогодні ввечері й прочитати, що в нас вільні території абсолютно всі, які окуповані зараз російськими військами», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, війна потребує витримки й терпіння від людей. Олександр Качура наголосив, що ми всі зараз маємо довіряти Збройним силам України, тому, що вони пишуть. Двома головними джерелами інформації для українців зараз мають стати Генеральний штаб ЗСУ і Міністерство оборони України. Також зараз треба менше слухати різноманітних блогерів, адже, як зазначив нардеп, ще до війни вони були експертами з коронавірусу, а зараз уже розповідають про війну.

«Те, що може відбутися, знає тільки хлопець, який зараз знаходиться в окопі й боронить зі зброєю в руках на передовій. Це знає Головнокомандувач і Верховний Головнокомандувач», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ЗСУ можуть зруйнувати останню надію росіян на успіх в Україні: ракети Harm готові позбавити окупантів радіолокаційного покриття.

Також Знай.ua повідомляв, що нова стратегія путіна з «зеками» в Україні провалилася, армія продовжує відчувати дефіцит особового складу.