Про це він розповів на своєму каналі.

«Місія МАГАТЕ, про яку так довго твердили, вона летіла, але нікуди особливо не долетіла. Вона, звісно, ​​доїхала до атомної станції. Але чомусь керівник МАГАТЕ, якого туди відправляли на 4 дні, через дві години вже поїхав. Тут варіант, що їм росіяни зробили пропозицію, від якої вони не змогли відмовитися. Я не знаю, в чому вона полягає, але якусь могли зробити. Я не розумію, яку», - повідомив Михайло Шейтельман.

Політтехнолог зазначив, що не може все ще зрозуміти, чому голова МАГАТЕ майже відразу виїхав із Запорізької атомної електростанції разом із більшістю представників. Михайло Шейтельман повідомив, що місія МАГАТЕ привезла із собою на ЗАЕС багато обладнання, щоб щось вимірювати, але впоралася з усім лише за кілька годин.

Михайло Шейтельман додав, що голова організації під час брифінгу сказав, що дійсно цілісність станції порушена і десь чути вибухи, і після цього відразу ж поїхав.

«Ви знали, на що йшли, на що ви підписувалися. Чому ви втекли за дві години? У них же ступінь небезпеки оцінюється від 0 до 7. Тепер мій прогноз, що вони поставлять оцінку, буде ступінь небезпеки 3. Не чекайте на висновки, хто стріляв, тому що місія технічна, вона що бачить, про те і співає. Вони мають право повідомляти лише видимі результати», - зазначив політтехнолог.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить.

Також Знай.ua повідомляв, що екстрасенс Макс Гордєєв дізнався, чи допоможе МАГАТЕ запобігти ядерній катастрофі на ЗАЕС: «Є підводне каміння…».