Stray – це нова відеогра, яка була розроблена студією BlueTwelve Studio та видана компанією Annapurna Interactive. Як заявляють творці, у розробці пригодницької гри в стилі квест брала участь невелика команда, що складається з котів і кількох людей. Реліз гри відбувся 19 липня 2022 року на платформах Steam та PlayStore, що зробило гру доступною для користувачів Windows, PlayStation 4 та PlayStation 5.

Сюжет гри

Гра ведеться від третьої особи і розповідає про бродячого кота, який має вибратися з повного загадок і небезпек покинутого кібергорода, населеного дроїдами, і знайти дорогу додому до своєї родини.

Добрі справи гравців Stray

Якщо ви вважаєте, що відеоігри не приносять жодної соціальної користі, поспішаємо розвіяти цей міф: крім того, що метою творців гри Stray було привернути увагу до проблеми бездомних тварин і заклик громадськості брати чотирилапих друзів із притулків. Завдяки онлайн-платформам для збору матеріальних коштів, гравці Stray проводять онлайн-трансляції, щоб зібрати гроші для численних притулків та благодійних організацій. Ідея проведення стрімінгових трансляцій для збору коштів зовсім не нова, проте гра Stray викликала неабиякий інтерес глядачів та відгук любителів та захисників тварин по всьому світу.

Як взяти участь у зборі коштів

Щоб взяти участь у зборі коштів, ви можете вибрати один із кількох можливих варіантів. Перший – перейти на одну з платформ прямих трансляцій, наприклад Twitch, знайти необхідну онлайн-трансляцію, насолодитися видовищем і зробити донат.

Не менш ефективний спосіб допомогти – організувати власну онлайн-трансляцію. Однак важливо пам'ятати, що ведення стримувань, як і вся гейм-індустрія, часто є метою шахраїв та зловмисників.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Способи захисту від кібератак

За даними досліджень американської компанії, яка провела опитування геймерів з 8 країн з різним ігровим досвідом, близько 46% респондентів стикалися з атаками або зламуванням їхнього ігрового акаунту. Злом ігрового облікового запису – це не завжди кінцева мета зловмисників, набагато ціннішими є ваші конфіденційні дані, мережеві налаштування та облікова інформація. Існує кілька доступних засобів захисту від кібератак під час геймінгу.

Перший і найпримітивніший, однак неочевидний для безлічі гравців, - встановлення надійних паролів для входу в облікові записи ігрових акаунтів.

Другий спосіб – використання VPN. VPN завантажити дуже просто, тому рекомендуємо зробити це прямо зараз, якщо ви ще не користуєтесь цим сервісом. VPN дозволяє приховати IP-адресу, зашифрувати персональні дані, ідентифікувати загрози в мережі, а також заблокувати численні трекери та нав'язливу рекламу. Крім того, надійні VPN сервіси допомагають обійти обмеження швидкості вашого інтернет-з'єднання, що значно полегшує ігровий процес і робить ведення стримінгових трансляцій по-справжньому приємною розвагою.

Третій спосіб – використання Firewall. Firewall - це міжмережевий екран, що здійснює фільтрацію трафіку, що проходить через нього. Подібний фільтр є серйозною перешкодою для хакерів.

Відеоігри можуть приносити не тільки задоволення, а й користь: подбайте про власну кібербезпеку та насолоджуйтесь незабутнім ігровим досвідом.