Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми над цим працюємо. Я, до речі, зараз пишу постанову, погоджую її з профільним міністерством. Хочемо проголосувати, звернутися до наших європейських колег. Ми, звісно, вдячні тим, хто вже сам проявив ініціативу й почув заклик Президента Зеленського. Це, наприклад, Естонія, Литва, Латвія, Фінляндія. Я сподіваюся, до цього списку доєднаються всі інші країни», - повідомив Олександр Качура.

За словами нардепа, такі обмеження для росіян абсолютно аргументовані й обґрунтовані. Олександр Качура наголосив, що росія – це країна-терорист, вона вчиняє теракти на території нашої держави, вона чинить тиск на весь світ і шантажує ядерною зброєю, вона займається геноцидом нашого народу на території України.

«Про що може ще йти мова? Яких ще доказів не вистачає того, що російський народ підтримує цю збройну агресію проти України, і вони повинні бути в ізоляції? Росія повинна повністю бути ізольована від всього цивілізованого світу, і ці обмеження візові повинен відчути кожен росіянин. Тільки тоді, можливо, щось зміниться», - зазначив нардеп.

Олександр Качура додав, що дозволити видачу віз можна буде тільки тим росіянам, які продемонструють свою опозицію, спалять російськи прапор і публічно засудять війну проти України, і тільки в такому випадку можуть бути якісь винятки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, США стали сміливіше відправляти зброю Україні: чому це сталося.

Також Знай.ua повідомляв, що американський генерал закликав світ розпочати «деімпералізацію» планів путіна: «Спостерігаємо початок кінця росії».