«Сьогодні у нас в пріоритеті – підвищення надійності та безпеки енергопостачання. Відбулися значні зміни кон'юнктури ринку – матеріалів, обладнання. На жаль, частина компаній-постачальників в Україні вже або не працюють, або здійснюють розпродаж складів, тому на ринку з'явилося більше імпортного обладнання. Змінились і логістичні процеси, цінові показники. Орієнтуючись на це, ми заново провели тендери», - розповів в інтерв’ю виданню DSNews Ігор Судак.

За словами гендиректора «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», компанії через війну довелося частково переглянути інвестиційні програми. Війна навчила всіх працювати в більш екстремальних умовах, з меншою кількістю людей виконувати той самий або більший обсяг завдань складного рівня.

«Зараз ми орієнтовані на те, щоб забезпечити максимальну надійність мереж і оперативність дій у разі виникнення форс-мажорних обставин», – зазначає Ігор Судак.

Компанія «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільчих підприємств-операторів систем розподілу ("Херсонобленерго", "Житомиробленерго", "Кіровоградобленерго", "Чернівціобленерго", "Рівнеобленерго"). На підприємствах під управлінням компанії працює понад 11 тис. працівників.

З 2014 року акціонерами "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина)

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще