Про це він розповів на своєму каналі.

«Я взагалі вважаю, що з перших днів війни українська армія себе показує щоразу все в кращому і кращому світлі, в тих речах, які навіть несподівані, наприклад, потоплення крейсера «Москва», взяття Медведчука, вбивство генералів, розумний відступ, займаючи більш вигідні позиції, зберігаючи життя своїм воїнам», – повідомив Гаррі Табах.

За словами військового, під час війни завжди відбувається те, чого ніхто не очікує, але Україна зараз стала в більш вигідну позицію. І ця позиція, як зазначив Гаррі Табах, справляє на всіх враження. Але Україні потрібно більше зброї, західні партнери мають надати більше озброєння. Військовий додав, що вигідна позиція українських військових має підтримуватись.

«Я не бачу достатньо вертольотів, я не бачу, щоб було велике вливання HIMARS чи іншої реактивної артилерії. Ось воно весь час балансується. Але щось надходить. Ми бачимо, що почали знову діяти Байрактари. Отже, хтось придушив радарні системи, хтось придушив російську ППО. Тобто, мабуть, це та апаратура, яку ми обіцяли дати й дали. І тому росіяни зараз сліпі, і в небі агресивно діє українська авіація», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Кулеба відповів на нову заяву путіну про «захист Донбасу», вимагає спецтрибуналу: «Публічно зізнався».

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Данилов заспокоїв українців оптимістичним прогнозом про розв'язання війни: «Точно не роки».