Про це вона розповіла на каналі «Знай 24».

«Насправді, соціальна сфера в Україні завжди вимагала кращого. У нас завжди були проблеми щодо вирішення потреб соціального характеру. І суди, насправді, розглядали завжди дуже значну кількість соціальних спорів. На сьогоднішній день їх не поменшало, і я передбачаю, навпаки, що війна тільки підсилила ті проблеми, які існували до неї», - повідомила Оксана Епель.

За словами судді, спорів соціального характеру під час війни стане тільки більше, оскільки ще до вторгнення рф чимало пільгових категорій, не знаходячи захисту й реалізації своїх прав у державних органах, змушені були звертатися до суду. Це були і чорнобильці, і пенсіонери, і діти війни, тобто люди похилого віку, які застали часи Другої світової війни, і воїни АТО, і малозабезпечені сім’ї. Як повідомила Оксана Епель, зараз же пільгових категорій стане тільки більше.

«І тепер я передбачаю, що буде ще більше людей, які будуть потребувати захисту й будуть іти до суду як до останньої інституції, яка зможе захистити ці права. Адже якщо не суд, то вже ніхто», - зазначила Оксана Епель.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Нафтогаз оприлюднив тариф: скільки заплатять за газ абоненти.

Також Знай.ua повідомляв про дефіцит доларів в Україні: у НБУ розповіли, коли в касах банків з'явиться валюта.