Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Наразі російські Телеграм-канали, особливо ІПСОшні, не користуються такою популярністю. ІПСО перекладається, як інформаційно-психологічні спецоперації. Це окремий рід військ, зокрема й у росії, який займається саме пропагандою та агітацією. Звісно, багато таких каналів було особливо до повномасштабної війни, але наразі вони не користуються такою популярністю, як тоді, тому що розширився український ринок», - повідомив Артемій Кодецький.

За словами блогера, брехню в постах в російських Телеграм-каналах можна розпізнати, особливо якщо це реклама. Інформація буде, насамперед, виглядати неорганічно для того каналу, де вона публікується. Також варто зважати на розмір каналу. Якщо у каналу тисячі чи мільйони підписників, то, звісно, адміністрація цього каналу буде намагатися максимально заробляти на рекламі.

«Щоб зрозуміти, це російський фейк чи ні, треба просто зайти на цей канал, який вони рекламують, і вже подивитися, власне кажучи, контент, який вони публікують. Там вже буде видно, чи це точка зору по російській лінії чи по нашій», - зазначив Артемій Кодецький.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, ЗСУ знищили баржу з рашистами та технікою: 12 «Уралів» з особовим складом відправились годувати риб.

Також Знай.ua писав, що ЗСУ продовжують нищити ворожу техніку пачками: з 76 бронемашин втекло лише 18, попрацювали арта та «джавелінщики».