Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми ніколи не зможемо визначити, які втрати там є людські або навіть техніки, але я можу сказати одне, що російські люди як народ, вони загубилися. Він (російський народ – Ред.) знищений. Він же насамперед не завдав великої втрати для України, якщо так глобально дивитися, він, навпаки, зробив Україну сильнішою», - заявив Гаррі Табах.

За словами американського військового, на сьогоднішній день в Україні утворилося єдине суспільство, створилася нація, яка заплатила величезну ціну за свій суверенітет. І українці берегтимуть свій суверенітет та свою незалежність, оскільки усвідомлять, яку ціну довелося за них заплатити. Російський народ знищено зараз так само, як було знищено німецьку націю часів Другої світової війни, від якої сьогодні вже нічого не залишилося.

«Я вважаю, що росію він (путін – Ред.) знищив насамперед, він знищив націю, він знищив країну. Він знищив те, що знали, що таке росія, що таке Толстой, що таке Павлов, що таке Гагарін, що таке Пушкін. Цього вже немає, він це винищив. Він забив останній цвях у труну росії та російського народу. Росіяни не повинні йому ніколи цього пробачити, як німці не повинні пробачити Гітлера і те, що він зробив», - наголосив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, на росії путіна звинуватили в держзраді: ціни, смерті, розруха.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Подоляк потролив путіна головним «придбанням» війни: «Телевізори та авто українців?».