Про це він розповів на своєму каналі.

«У мене змішані відчуття. З однією сторони, я розумію, що на 50 тисяч тих, хто прийшов палити нашу землю, стало менше. У результаті вони самі змішалися з цією землею, тому що російська влада, вона ж не забирає з території України тіла загиблих своїх військовослужбовців. Але водночас я розумію, якою ціною це все відбувається, я розумію, що і з нашої сторони є втрати», - повідомив Олександр Качура.

Нардеп повідомив, що, згідно з його інформацією, росія вже зараз закладає документи, щоб у цьому році компенсувати втрати чоловіків 50 тисячам сімей. Це свідчить про те, що втрати рф у війні дійсно значні. На наступний рік, як повідомив Олександр Качура, росія закладає точно таку ж кількість коштів з державного бюджету для компенсацій.

«Тобто у них вже загинуло 50 тисяч, вони планують, що ще загине 50 тисяч в наступному році. У нас абсолютно інший підхід. Українська влада й командування ставлять найбільшим пріоритетом людське життя й життя кожного військовослужбовця. Тому ми можемо говорити тільки про те, що ми пишаємося цими всіма цифрами, цими результатами. Це наближає нас до перемоги», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович помітив нові проблеми зі здоров'ям у путіна, народ починає підозрювати: «Це розпад особистості».

Також Знай.ua повідомляв, що на росії путіна звинуватили у держзраді: ціни, смерті, розруха.